Sekalaisia kuulumisia

lauantai 6. heinäkuuta 2024

Meillä on ollut perhettä käymässä koko viikon, joten se aika kun en ole ollut töissä on mennyt melko tehokkaasti pelaillessa, saunoessa, uidessa ja seikkaillessa vähän pienellä saariston rengastiellä. Uima-altaankin suodatin, jonka piti olla kunnossa juhannukseen mennessä saatiin viimein pelittämään maanantaina. Normieläinarki on toki pyörinyt koko ajan siinä rinnalla. Suppiksen muksut kasvavat ja koitamme edelleen etsiä sopivaa ruokavaliota Maunolle.  

Tähti <3

Velipoikia <3

Heti diagnoosin jälkeen Mauno sai hetken Britin gastromärkistä, koska eläinlääkärin suosittelema Speficin hydrolisoitu märkis oli kaikkialta loppunut. Gastrolla oksentelu pysyikin hetken poissa, mutta kun sitten saimme hydrolisoitua märkistä, jonka pitäisi olla vielä siedetympää, oksentelu alkoi taas. Sen lisäksi Mauno ei myöskään oikein tykännyt ruuan koostumuksesta, joten se söi joka toisella aterialla huonosti ja ahmi sitten joka toisella, kun nälkä kävi liian kovaksi. Koitimme kuitenkin jatkaa jonkin aikaa Speficillä, jos tilanne olisi kuitenkin tasaantunut. Ongelma ei kuitenkaan poistunut, joten nyt Maunolla on testissä hydrolisoitu gastrokuivaruoka, jonka lisäksi olemme tilanneet lisää tuota Britin gastromärkistä, joka maistui hyvin, ja jonka kanssa oksentelua ei ainakaan viimeksi ollut. Eli voi mennä vielä tovi, ennenkuin pääsemme edes ajattelemaan Maunon kanssa mitään loppuelämän dieettejä, kun nyt etsitään yhä sitä, jolla saataisiin tilanne edes kunnolla rauhoittumaan.

Toinen siskon kissoista eli Ilo

Suppiksen minien vauhti kasvaa päivä päivältä, olkootkin että mamma pitää minit vielä varsin visusti pesän suojissa. Silloin kun minit pääsevät karkaamaan mammansa vahtivan silmän alta, kokeillaan jo kovasti kiinteitä ruokiakin. Samaten itsensä pesemistä harjoitellaan kovasti, ja välillä se jo hoituukin kuin isolta rotalta konsanaan. Tämän poikueen kanssa olen saanut apuja minien käsittelyyn siskonlapsilta, joten tästä tulee ensimmäinen meillä syntynyt poikue, jolla on jotain kosketusta myös lapsiin muutenkin kuin jonkin yhden yksittäin lyhyen visiitin osalta. 

Luguterrasta löytyi pitkästä aikaa ihan minejä

Löllö on ihan ihastunut parvekecatioon, ja monesti hän on aamuisin ensimmäisenä parvekkeen ovella odottamassa, että ovi aukeaa. Jos ovi aukeaa liian hitaasti, Löllö koittaa avittaa asiaa tassulla. 

Eväspysähdys Airistolla

Nutella-mummuska tuntuu sopeutuneen melko hyvin elämäänsä soolo-frettinä laajemmilla mummo-oikeuksilla. Etenkin nyt, kun Nutella on saanut huomattavasti enemmän jaloitteluaikaa kuin junnut, sillä en ihan täysin luota junnuihin siskoni ja siskon kissojen kanssa. Niinpä junnujen villit on pyritty ajoittamaan enemmän sellaisiin ajankohtiin kuin ihmiset ovat ulkona ja siskon kissat vierashuoneessa.   

Perjantaina illalla pelivuorossa oli Nemesis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI