Pääsiäiskuulumisia

maanantai 1. huhtikuuta 2024

Pääsiäinen meni kotona hyvässä seurassa, kun siskoni perheineen saapui auttamaan hääjärjestelyissä. Kylttien askartelun ohella saatiin aika montaakin häihin liittyvää asiaa eteenpäin, ja teltatkin ovat nyt tulossa ja Jussin sukulainen on luvannut huolehtia peruskakuista. Siskon kanssa tehtiin pääsiäisenä harjoitusmielessä ensimmäinen vegaaninen ja gluteiiniton kakku. Kahvitarjoilun astiasto näyttäisi järjestyvän lainaan naapurisaarelta. Koristuksiakin saatiin hyvin bongailtua sekä Turun että Tampereen hääkirppiksiltä, joten niidenkin suhteen aletaan olla jo aika hyvällä mallilla. Koristeiden suhteen kun tuli alkuun mietittyä myös vuokraamista, mutta monien kohdalla hääkirppikset osoittautuivat edullisemmiksi, vaikka ei edes laskisi mukaan sitä, mitä niistä mahdollisesti eteenpäin myydessä sitten saa. 

Ilo & Ruttu

Aino, Mauno, Ilo & Nakki vahtivat ruuanlaittoa

Siskon kissat Ilo ja Nakki hääräsivät kanssa pääsiäisen touhuissa mukana. Ilo ja Nakki ovat sitten kesälläkin ainoat kutsutut eläinvieraat. Ilo ja Nakki olisivat tosin ainakin tälläkertaa paljon mieluummin auttaneet Maunoa matelijahuoneessa kuin askarrelleet yläkerrassa. Siitä tuli aika iso itku, kun bunkkerista joutui ihan kesken kaiken pois. Ilo myös uskalsi ensimmäistä kertaa hypätä liesituulettimen päältä jääkaapin päälle, mistä tuli toinen iso itku, kun Nakki ei uskaltanut tehdä samaa perässä, mikä oli luonnollisesti epäreilua. 

Maunolla & Löllöllä on iltapainit, ja Ilo ja Nakki ihmettelevät

Tänään myös haettiin meille pienen tauon jälkeen kaksi sininuolisammakkoa, kun kaveri kysyi olisiko meillä tarjota koti parille noin vuotiaalle poikaselle, kun hänellä olisi jo seuraavat nousemassa maalle. Eihän siinä osannut sitten mitenkään sanoa ei, kun Jussikin oli jo pidempään puhunut, kuinka yhteen meillä jo olevista terraarioista pitäisi jossain kohtaa taas nuolimyrkkyjä saada. Siniset ovat aina olleet meidän molempien suosiossa, vaikka muuten lempilajimme nuolimyrkkysammakoissa eivät osukaan aivan yksiin. Sampit saivat nimikseen Blue ja Beta Jurassic Parkin velosiraptoreiden mukaan. 

Siirtyminen kuljetuslaatikosta terraarioon

Pitkänäperjantaina meille saapui myös pari hoitofrettiä, ja huomenna meille on tulossa hoitoon yhden laumallisen verran mahlapussikiitäjiä. Sunnuntaina haetaan vielä yksi HeKo-rinkiläinen kotiin. Eli vilinää riittää taas tavallistakin enemmän. Ensiviikolla koitan sitten rauhoittua aloittamaan kevätsiivousta, sillä pääsiäisherkkujen piilottaminen ja etsintä paljasti useammankin sopen, joka on saanut jäädä siivotessa turhan rauhaan.

Blue

Beta

2 kommenttia:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI