torstai 28. toukokuuta 2020

Zooplus-tilaus

Eilen käytiin taas hakemassa kaksi vihreäpantaista laatikkoa Postilta, kun varastoihin saapui pientä täydennystä. Viime ajat meillä on suosittu Milopetin 60*60cm pissa-alustoja, mutta harmikseni ne ovat nyt loppu varastosta, ja niihin saattaa olla tulossa selvä hinnankorotus, kun ne palaavat syksyllä valikoimiin. Niissä käytetään osin samoja materiaaleja mitä hengityssuojaimissa, mikä on johtanut saatavuuskatkokseen. Nyt neideille tilattiin sekä vanhoja tuttuja Trixien 60*40cm alusia, sekä Savicin uusia aktiivihiilellä varustettuja pissa-alustoja, joiden luvataan sitovan hajuja paremmin. Aino on yhä diiva ja pitää Jussia visusti tassunsa alla, ja sai siis itselleen monta kiloa Bozitaa. Ainohan kun ei mitään raakalihoja syö, paitsi joskus harvoin, kun sattuu olemaan sillä tuulella. Mutta suurimman osan aikaa Ainon mielestä ainoa oikea kissanruoka on jotain missä on kissan kuva. Mauno ruokailee hieman liberaalimmin kaikkien lautasilta, ja sille maistuisi yhtä hyvin pitsa kuin kokonaiset hiiret. Vähän poikaa kyllä loukkaa se, että minä ja Jussi suhtaudumme kauhean omivasti omiin lautasiimme, emmekä suostu jakamaan toisin kuin fretit.

Nykyään meilläkin on alkanut kaupanpäälliskissoja kaupanpäällisfrettien lisäksi
Toisesta paljastui kuivikepaali
Lohitahnaakin toki tilattiin ja tälläkertaa pitkästä aikaa ihan fretin kuvalla, kun Tubicatia ei ole saanut pitkään aikaan ja Tubidog oli nyt myös loppunut. Sen myötä tuubeja tuli tilattua normaalia vähemmän, kun Tubifretissä ei ole yhtä hyviä nipputarjouksia. Katsoo mikä varastotilanne on sitten kun nuo loppuvat. Aino ei ole yhtä lämmennyt tahnalle kuin Mauno ja tytöt, joten Aino sai tilaukseen Cosman pakastekuivattuja herkkuja (kissan kuvalla).

Nyt ei Ainokaan kuole nälkään
Uusia ja vanhoja pissa-alustoja
Paketista paljastui myös pieniä tuliaisia kaloille, eli intianmantelipuunlehtiä vesiarvojen muokkaukseen. Kuormassa oli myös kahta sorttia kalanruokia, joista kalatkin varmaan saavat osansa, mutta jotka tilattiin ennenkaikkea siiroja ja muita hyönteisiä silmällä pitäen.

Toisen laatikoista täytti kokonaisuudessaan hamppukuivikepaali. Sen myötä meillä alkaakin olla pikkuhiljaa kaikki kasassa kesäkuun lopulla muuttavaa uutta perheenjäsentä, eli kotipäästäisopossumi Nipsua varten. Tiedän että tänä vuonna lauman ei pitänyt kasvaa yhtään lähestyvän remontin takia, mutta lieventävänä asianhaarana Nipsu tulee olemaan erakko, joka saa oman lukaalin, ja joka ei siten oletettavasti tule vaikuttamaan laumakemioihin. Ja tällähetkellä olen jo varovaisen optimistinen sen suhteen, että emme välttämättä joudukaan lähtemään evakkoon loppuvuodesta. Mutta siitä tulee taatusti uutta päivitystä, jos päivitettävää ilmaantuu. 

Meidän toivottavasti tuleva perheenjäsen (tai joku hänen sisaruksistaan). Kuva: Marika Airisto

2 kommenttia:

 1. Uijuiui, kun hän on pieni. Ja taitaa aika pieneksi jäädäkin.
  Onnea jo uudelle tulevalle perheenjäsenelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kotipäästäisopossumin aikuiskoko on samaa luokkaa kuin syyrialaiselle hamsterilla, eli kyseessä on tosiaan aikas pieni tyyppi aikuisenakin <3

   Poista