tiistai 19. toukokuuta 2020

Mallun pennut 4 viikkoa

Mallun pentujen kolmeviikkoiskuvien ottaminen meni tosiaan sen verran yöhön. että en onnistunut saamaan silloin mielestäni mitenkään kelvollisia kuvia. Sen myötä saatoinkin innostua tänään vähän turhankin paljon, ja muksuista tuli kuvattua kaksikin sarjaa kuvia kahdella eri alustalla. Ensiksi kuvatuista valkoisella alustalla kuvatuista kuvista tuli ne viralliset pentukuvat, jotka löytyvät Sotatanssin-facebookista. Jälkimmäisistä terassilaudoilla kuvatuista tykkäsin itse enemmän, mutta niitä ottaessa saatoin mennä vähän sekaisin ppk ja suklaapoikien kanssa, miksi ne saavat olla tällaiset epävirallisemmat sijoituskotifanikuvat.

Mallun pennut 4vk
Pikkuneiti kurkkii
Mallu ei ole ihan varma onko tällainen paparazzeilu ihan ok, kun pentu syö
Ensimmäinen pennuista vähän jo kurkkii, eli pian saadaan varmasti jo silmiäkin. Mutta on olemassa paljon asioita, joihin ei näkökykyä tarvitse, ja yksi niistä on lihansyönti. Tänäänkin kun saavuimme pentulaan toinen suklaapojista oli kokonaisen ankansiiven kimpussa. Veinkin Mallulle ja muksuille vähän tuliaishiiriä, nyt kun todennäköisesti Mallu ei enää muutenkaan saisi syödä hiiriään yksin.

Sotatanssin Rocoto Riesen, pastelli ppk uros, 4vk 237g
Sotatanssin Aji Norteno, suklaa angora uros, 4vk 225g
Sotatanssi Carolina Reaper, pastelli angora naaras, 4vk 194g
Sotatanssin Trinidad Scorpion, pastelli ppk uros, 4vk, 242g
Sotatanssin Naga Jolokia, suklaa angora uros, 4vk, 223g
3 kommenttia:

  1. Hyvää iltapäivää kuinka voit? Olen brasilialainen ja etsin uusia seuraajia blogiini. Voin myös seurata sinua. Uudet ystävät ovat myös tervetulleita.

    https://viagenspelobrasilerio.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista
  2. Voi söpöliinit ku ootta jo isoja ♥

    VastaaPoista