perjantai 1. toukokuuta 2020

Vappu 1 vuotta

Jussi Mäkilän syntymäpäiväsanelu potilaasta Vappu Mayday Vom Spreewald 010519

Anamneesi
Kyseessä 1-vuotias naaras fretti. Perusterve, mutta obesiteettiä. Implantti 2019. Historiassa pureskelua ja näykkimistä, mutta tämä rahoittunut. Nyt helposti lähestyttävä ja halittava. Sosiaalinen luonne. Ei hahmota henkilökohtaista tilaa. Taipumusta muodostaa yksipuolisia ystävyyssuhteita oman lajinsa ulkopuolisiin. Suvussa vastaavaa käytöstä. Pitää ihmisten ruuasta. Tästä ongelmaa painon hallintaan. Itse ei ongelmana koe. Ulkoilee kuitenkin säännöllisesti ja harrastaa vuorikiipeilyä.

Status
Yleistila hyvä. Ruskea standardikuvio. Puolipitkä turkki. Palpoiden pehmeä maha. Turkki pehmeä ja upottava. Silmät kirkaat. Vartalon yleiskuva myskikurpitsamainen. Kasvoilla tuima ilme, mutta leikkiessä tilanteeseen sopivat affektit.

Suunnitelma
Syntymäpäivän osalta rapsutuksia ja halauksia tarjotaan. Saa freteille suunnattuja herkkuja. Huomautettu, ettei freteille majoneesi sovi.

Diagnoosi
F50.8 Ahmintahäiriö

Sanelu loppu kiitosLiite 1. Kuva potilaasta syntymäpäivänään.


4 kommenttia:

 1. Hih, mikä sanelu ahmintahäiriöineen! Tuollaiset olisin valmis lukemaan kaikista (yksi kerrallaan, että riittää monet naurut, kiitos)! Onnea Vappu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää selvästi nakittaa Jussi joskus toistekin kirjoitushommiin :D

   Poista
 2. Ihana! Tämä oli aivan mahtava syntymäpäiväpostaus! :D

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava!! 😁😍
  Aahmintahäiriö oli kyllä mahtava, ja kuten edellä, mäkin haluisin lukea nämä kaikista 😁👍 jooko jussi😁?

  VastaaPoista