tiistai 26. toukokuuta 2020

Mallun pennut 5 viikkoa

Moni sanoo, että fretinpennut ovat söpöimmillään viisiviikkoisina, ja ainakin tänään voin niin allekirjoittaa sen. Kaikilla Mallun mineillä on nyt silmät auki, ja ne ovat alkaneet paitsi tutkia elinympäristöään, myös leikkiä. Minit ovat yhtäaikaa niin fretinoloisia, mutta silti niin pieniä ja pörröisiä että itkettää. Tälläviikolla moni mineistä tapaa ensimmäistä kertaa myös omat ihmisensä, kun Sarianna alkaa ottaa vastaan muitakin pennunkatsojia kuin yliaktiivisia sijoituskotimammoja.

Kaikki minit 5vk
Sotatanssin Aji Norteno, suklaa angora uros, 5vk, 324g
Sotatanssin Carolina Reaper, pastelli angora naaras, 5vk, 247g
Sotatanssin Rocoto Riesen, pastelli ppk uros, 5vk, 335g
Sotatanssin Trinidad Scorpion, pastelli ppk uros, 5vk, 338g
Sotatanssin Naga Jolokia, suklaa angora uros, 5vk, 306g
Tänään pentuja pallutellessa ja kasan pentuja nukahtaessa syliini auringon paistaessa minua ei harmittanut enää yhtään niin paljon se, että seuraavan työssäoppiseni peruuntuminen vahvistui. Sen myötä siirsin kesälomani kesäkuulle, ja tulen viettämään sen Turussa, eli ehdin näkemään minit vielä useampaan kertaan ennenkuin ne matkaavat uusiin seikkailuihin uusien ihmistensä kanssa. Uusi työssäoppimispaikkakin on jo löytynyt heinä-elokuun vaihteeseen, jolloin alunperin aion olla lomalla, eli opinnot tulevat silti etenemään suunnitellussa aikataulussa.

On ne aika ylisöpöjä <3
Mallun mielestä nyt paparazzeilu saa riittää
Kahdella mineistä on jo olemassa yhteinen instagram-tilikin, Carolina Reaperin, eli tuttavallisemmin Vilijonkan ja Rocoto Riesenin, eli Nuuskamuikkusen tulevat seikkailut tulevat löytymään nikin @chilisibling_ferrets takaa. Ainakin itsellä se lähti heti seurantaan. 

2 kommenttia:

 1. On ne niin sulosia nappisilmiä ♥
  Ja ihanaa kun työssäoppimispaikka löyty ja vielä ihanampaa, ettei tää muutos vaikuta aikatauluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olin ollut ihan innoissani tuosta alkuperäisestä työssäoppimispaikasta, on uudessakin paljon hyviä puolia, kuten viiden minuutin työmatka ja paljon kissoja <3

   Poista