maanantai 9. maaliskuuta 2020

Ensitreffit näätähuoneessa

Mallun kiiman etenemistä on nyt seurattu useampi viikko, ja odotettu sopivaa aikaa Käpyn vierailulle. Mallun kiiman eteneminen tuntui kuitenkin jämähtävän paikoilleen kolmisen viikkoa sitten, ja vaikka sitä kuinka odoteltiin, ei vulvan alue lähtenyt turpoamaan samalla tavalla kuin naarailla yleensä. Hybrideillä esiintyy ilmeisesti välillä tuollaista nupulleen jäävän näköistä turvotusta, mutta muilla freteillä se on harvinaisempaa, ja Mallu ei ole hybridi. Muutaman viikon odottelun jälkeen Sarianna teki kuitenkin päätöksen, että kokoonnutaan sunnuntaina meille, ja kokeillaan mitä tapahtuu. Naarasta kun ei voi kuitenkaan pitää loputtomasti kiimassa, eli kiima pitäisi joka tapauksessa saada etenemään johonkin suuntaan, ja Käpyn tapaamisesta voisi siis joka tapauksessa olla apua, oli se apu sitten onnistunut astuminen, kiiman voimistuminen, tai valetiineys, jonka jälkeen päästäisiin odottamaan uutta kiimaa.


Nähtyään Mallun alapään ihan livenäkin, Sarianna ei ollut vieläkään ihan varma, missä vaiheessa neidin kanssa oikeasti mennään. Nuoren parin ensikohtaaminen sai epäilemään, että ei ainakaan niin pitkällä, että vielä oltaisiin saatu tuloksia aikaan. Käpy vaikutti olevan Mallua enemmän kiinnostunut muista hajuista, ja vaikka se lopulta tajusikin vähän pussailla Mallun niskaa, ja koittaa raahata sitä pesään, Mallu luikahti sen otteesta heti pois, ja Käpy jatkoi parvekkeen tutkimista. Koska parvekkeella tuntui olevan liikaakin kaikkea mielenkiintoista, ja pojan valitsema paras pesäkolo turhankin pieni, päätimme siirtää treffit perimmäiseen näätähuoneeseen.

Perimmäisessä näätähuoneessakin meno jatkui hetken samanlaisena, ja juuri kun alkoi vaikuttaa siltä, että paras mitä voidaan toivoa on että kiimapojan hajut saisivat kiiman etenemään, Käpy pääsikin jyvälle hommasta. Sen jälkeen kun se tajusi, että kunnon niskaotteella morsiammen saakin pidettyä itsellään, pääsi se vihdoin astumaan. Alkuhaparointien jälkeen otteet kävivät koko ajan varmemmiksi, ja Mallukaan ei enää koittanut poistua, vaan antoi pojan astua itsensä useampaan kertaan. Voi siis hyvinkin olla, että kuuden viikon päästä Sotatanssin frettilässä syntyy pieniä frettinakeroita.


Käpy jäi meille kuitenkin vielä varuiksi yöksi, ja tänään otetaan vielä toiset treffit. Eilinen alku kun oli kuitenkin vielä niin haparoivaa, mutta nyt kun Käpy on päässyt jyvälle asiasta, tänään parin voisi odottaa parin pääsevän nopeammin asiaan. Tämänpäiväisten treffien jälkeen Käpy palaa sitten kotiinsa, ja jäädään odottamaan mitä treffeistä seuraa. Mikäli astuminen on onnistunut, Sarianna pääsee rakentamaan pentulaa, ja Mallu muuttaa hänen luokseen mammalomalle vähän ennen huhtikuun puoliväliä. Pentujen laskettu aika on 19.4., mikäli astutus onnistui ensimmäisestä yrityksestä. 

2 kommenttia:

  1. Iih, toivottavasti treffit onnistuu ja pikkuMalluja ja pikkuKäpyjä tulle maailmaan huhtikuussa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on kaikki pekut pystyssä onnistumisen puolesta <3 Oon kyllä kovasti koittanut kuiskia Mallulle, että pelkkiä poikia sit, että ite on helpompi muistaa, ettei meille ole nyt tulossa vauvaa kotiin :D Paitsi tietty Mallu, sit kun mammaloma on ohi. Mallu on aina meidän vauva <3

      Poista