torstai 19. maaliskuuta 2020

Toiset treffit

Jos Mallun kiima ei ollut kauhean selkeä tullessaan, ei se ole ollut sitä väistyessäänkään. Mallun ja Käpyn treffien jälkeen Mallun alapään vuoto lakkasi, ja turvotus laski hieman, mutta sitten kehitys tyssäsi samaan tapaan kuin kiiman tehdessä tuloaan. Sariannan kanssa on käyty kuvien kautta arvuuttelua siitä, mihin suuntaan kiima on nyt mahdollisesti menossa. Kun kuvat eivät tuoneet juuri selkeyttä asiaan, Sarianna päätti, että katsotaan miten Mallu suhtautuu Käpyyn. Tälläkertaa kaikki osapuolet kun ovat Turussa, ei uusien treffien sopiminen ollut vaikeaa.

Mihin tarvitsee miehiä, kun voi sivistää itseään?
Tänään Mallu ja Käpy kohtasivat toisensa uudestaan. Siinä ei tarvinnut kauaa odotella, kun jo huomasi, että meno oli tällä kertaa aika erilaista kuin vajaa pari viikkoa sitten. Ensin kumpikaan ei juuri kiinnostunut toisistaan, vaan keskittyivät ennemmin tutkimaan huonetta. Hetken tutkimisen jälkeen Käpy alkoi havahtua siihen, että samassa tilassa oli naisseuraa, ja koitti alkaa tehdä itseään tykö. Tälläkertaa Mallu ei ollut kuitenkaan yhtään messissä, vaan tyytyi työntämään Käpyn koko ajan tassunmitan päähän huokailemaan. Tämä toistui useampaan kertaan, ja astumishommien sijaan kohta Mallu jo koittikin tutustua yhteen eläintenhoidon oppikirjaan, ja Käpy tyytyi pyörittämään tyhjää cola-tölkkiä pitkin huonetta.

Käpy ei ymmärrä, miksei enää kelpaakaan Mallulle, vaikka on pallit ja kaikki
Nuoren parin oltua perimmäisessä näätähuoneessa reilun tunnin ilman minkäänlaista vastakaikua Mallun taholta, julistettiin treffit päättyneiksi. Tämän päiväisen kohtaamisen perusteella voidaan siis pitää astetta todennäköisempänä, että Mallu on joko tiine tai valetiine. Etenkin Melina liputtaa hyvin vahvasti tiineyden puolesta, sillä hän odottaa jo varsin innokkaasti, että saa luvan lantittaa Käpy. Valetiineys kun lykkäisi pentusuunnitelmat auttamatta myöhemmäksi kesään.

Seuraavaksi odotellaan alkaako maha kasvaa ja mahassa tuntua pentuja. Nutellan kohdalla pennut alkoivat tuntua kun tiineyttä oli takana kolmisen viikkoa, joten hyvällä tuurilla jotain voi olla havaittavissa jo ensiviikon jälkeen. Sitä alkaakin pikkuhiljaa henkisesti varautua siihen, että Mallu saattaa lähteä mammailemaan jo kolmen viikon päästä. Sarianna on muuttanut sitten viime pentukauden, joten Sotatanssin-frettilässä alkaa puolestaan pian pentulan rakentaminen, ja varautuminen Mallun tuloon. 

1 kommentti: