tiistai 27. elokuuta 2019

Tulevia tapahtumia

Kesä on kääntymässä syksyksi, ja syksyn mittaan meidän laumaa pääsee bongailemaan välillä muutenkin kuin kutsumalla itseään kylään. Jo sovittujen tapahtumien lisäksi koitetaan saada aikaiseksi lisäksi ainakin yksi frettipäivä ihan Turkuunkin. Toki mikäli vakavammin miettii fretin hankintaa, kotivisiitit ovat edelleen se ihan paras tapa tutustua lajiin. Isommissa tapahtumissa fretit kun tahtovat väsyä äkkiä, ja antavat itsestään usein ensimmäisen tunnin jälkeen epärealistisen rauhallisen kuvan.7.-8.9. Lemmikki Tampere -messut Tampereen Messu- ja urheilukeskus

Tänne ollaan menossa frettien kanssa molempina messujen aukiolopäivinä. Lopullinen kokoonpano meiltä on vielä auki, mutta mukana on mitä todennäköisemmin 4-6 tyyppiä lauman nuoremmasta päästä. Lisäksi paikalla on molempina päivinä myös paljon muita frettejä.

Messuilta löytyy lisäksi paljon muita eläimiä siileistä papukaijoihin, ja ainakin koira-, kissa- ja rottanäyttelyt, sekä erilaisia eläinaiheisia luentoja ja myyntikojuja.


15.9. Eksoottiset eläimet esittelyssä -päivä Salon Kauppakeskus Plaza klo 12-15

Salon 4H-yhdistyksen järjestämään eksotapahtumaan meiltä lähtee frettien lisäksi myös herppihuoneen asukkeja. Mukana on todennäköisesti ainakin samppi tai pari, hämähäkkejä ja vietnamilainen nokkakäärme. Frettipuolelta mukaan lähtee todennäköisesti konkariedustajia, eli Justiina seuraneiteineen.

Paikanpäällä tulee olemaan myös muita eksoottisten eläinten omistajia lemmikeineen.


26.10. Finnish Ferret Festival -frettinäyttely Lempäälän Manttaalitalo

Tänne meillä on ilmoitettuna neljä neideistä, jonka lisäksi paikalla on kymmeniä muita frettejä näyttelyn frettikapasiteetin ollessa kokonaiset sata näätää. Frettinäyttelyt ovat avoimia yleisölle, eli jos haluaa nähdä kerralla paljon frettejä, jutella omistajien kanssa ja tavata kasvattajia, kannattaa ehdottomasti poiketa paikalle.

30.11. Capital! -frettinäyttely (Pk-seudulla, paikka tarkentuu myöhemmin)

Tänne ilmoittautumiset eivät ole vielä auenneet, mutta mukaan koitetaan päästä kuuden neidin voimin. Kaikkiaan paikalle on tulossa jopa 180 frettiä Capitalin ollessa isoin Suomessa vuosittain järjestettävistä frettinäyttelyistä. Tämäkin tapahtuma on auki yleisölle, ja mitä loistavin paikka nähdä paljon frettejä, frettiharrastajia ja kasvattajia yhdessä paikassa.

Reissuhommia tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti