Pentupakettiarvonta

keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Aiemmin keväällä lupailemani pentupakettiarvonta on nyt täällä! Se jäi hormonihuurujen takia joksikin aikaa aika taustalle ajatuksissa, mutta nyt on saatu senkin osalta homma siihen pisteeseen, että on aika kysyä, onko teille tulossa tänä vuonna pentu, vai löytyykö kotoa kenties ikipentu, jonka leikkijalkaa vipattaa? Vastaamalla voit voittaa kuvassa näkyvän setin itsellesi Suomen sisällä postitettuna. Mikäli osallistujia tulee paljon, saatetaan settiin sujauttaa lisäksi jokin ylläri.


Paketti on rakennettu erityisesti fretinpentu mielessä, mutta uskoisin sen olevan mieleen myös ainakin kissalapselle, kunhan ei näytä lohitahnatuubissa olevia koirankuvia. Pissa-alustojakin olen kuullut käytettävän myös kantoboksin pohjalla imuna, mikäli karvakaveri on sitä tyyppiä, joka hoitaa vessa-asiansa mieluusti erilaisella pohjalla.

Kyllä, ne ovat pingispalloja. Meillä sekä fretit että Aino rakastavat metsästää niitä.
Arvonta alkaa nyt ja on käynnissä 26.6. asti, eli osallistumisaikaa on kaksi viikkoa. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla alle, millainen pentu on kotona, tulossa tai haaveissa, tai vaikka mikä kesässä on parasta (tähänkin vastaukseksi kelpaa hyvin myös pentu, mutta yhtä hyviä vastauksia on varmasti monia muitakin). Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta tieto mahdollisesta voitosta saadaan varmasti perille asti!

Onnea arvontaan, ja nauttikaa kesästä!

9 kommenttia:

  1. Pikku Felix ois mielissään tästä paketista varmasti. Ja osingoille luulen tulevan muu lauma ja velipuoli ehdottomasti joka on kova tuhoamaan leluja ��

    Henna Hiltunen
    naataklaani@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Meidän pikkupiraija-Pipsa tykkäis varmasti upottaa naskalinsa johonkin uuteenkin. Myös hänen isänsä Herra Rapunen tykkää leikkiä leluilla ja onkin ahkera lelulaatikon tonkija. Myös Petunia pitäisi uusista leluista, joita voisi viedä muilta piiloon...

    VastaaPoista
  3. Veisin ystäväni kissoille viikolle ja Viiville leikkejä ilahduttamaan :)

    VastaaPoista
  4. Kauhea kissanpentu kuume.. Harmaan värinen olisi ykkönen haaveissa. Mutta jos omaa pentua ei nyt lähiaikoina tule, niin ystävälleni kuitenkin tulee tänä kesänä pentu, joten palkinto menisi sitten hänelle :) - emäntä

    VastaaPoista
  5. Täällä halutaan mukaan myös! Kesässä on parasta tietty just meidän oma Viima <3 ja aurinko ja oma puutarha joka on täynnä vadelmia, mansikoita, tomaatteja, yrttejä ja vaikka mitä <3.
    En halua jättää tähän julkisesti sähköpostiosoitetta, mutta tiedän että sinulla on mun yhteystiedot jos voitoo meille osuisi :).

    VastaaPoista
  6. Mukana! :) Kissoja löytyy meiltä. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Pentu on mietinnässä, mutta ei valitettavasti vielä tälle kesälle. Onneksi on kuonoja jo valmiiksi kotona.
    liisa . jarvinen (@) gmail . com

    VastaaPoista
  8. Kotona on lapinkoiraseniori, toivottavasti pian myös pentusellainen.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI