torstai 27. kesäkuuta 2019

Pentupaketti arvottu

Täällä kesäloma lähenee loppuaan, ja huomenna on edessä vielä yhden kesälomaprojektin finaali, eli inssi. Eilinen ja tämä päivä onkin mennyt sitten viimeisten ajotuntien ja kasvavan jännityksen parissa. Niinpä pentupakettiarvonnan lopputulostakin pääsi jännittämään tähän asti, kun yksinkertaisesti unohdin arpoa sen heti kun vuorokausi vaihtui. Nyt arvonta on kuitenkin suoritettu random.orgin ystävällisellä avustuksella, ja paketti lähtee Hippohiirelle. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Vappu-pentu saadaan kotiin elokuussa. Kuva: Mandy Schuhmacher
Ja koska kyseessä oli pentupakettiarvonta, mikä sopisikaan paremmin tämän postauksen kuvitukseksi kuin meidän nuorin pentu eli Vappu, joka kasvaa vielä Mandyn hoiteissa Saksassa. Kaksi jo kotiin saatua pentua voivat hyvin ja kasvavat kovaa vauhtia. Mallu on osoittautunut varsinaiseksi hyväntahtoiseksi riiwiöksi, jolla on koko ajan jäynät mielessä. Aino taas on kovaäänien kommentaattori, jolla on mielipide joka asiasta, ja jonka mielestä kaikki on hyvin silloin kun kaikki huomio on kissassa. Aino olikin hyvin tyytyväinen kun veljeni oli perheineen pari päivää Turussa, ja Ainolla riitti lapsissa leikittäjiä. Etenkin silloin kun Jussi on päivystämässä Ainon kun on välillä vaikea hyväksyä sitä ettei yksi ihminen voi leikkiä kissan kanssa 24/7. Mutta Aino jo kovasti kokeilee leikkiä Justiinan kanssa, vaikka fretit ovatkin enimmäkseen vielä varsin jänniä, jotta leikkimäärät saataisiin enemmän neitiä miellyttävälle tasolle. Välillä neidin kanssa tulee kyllä olo, että kissoissakin kaksi pentua yhtäaikaa voisi olla helpompi, kun fretit eivät ainakaan vielä kelpaa täysipainoisesti leikkiseuraksi. Mallu kun pystyy ihan eri tavalla purkamaan tarmoaan leikkitätien kanssa, kun etenkin Mitella ja Lysti ovat ottaneet Mallun siipiensä suojiin ja yhdessä sen ja Nutellan kanssa vetävät välillä tornadona pitkin asuntoa.

2 kommenttia:

 1. Nyt tuli oikeeta puhetta! Kaksi kissaa menee siinä samassa kuin yksi + on leikkikaveri ja korvien putsaaja. Jee!
  Ja voiko tuon söpömpää olla kuin Vappupikkuinen!
  Ja lykkyä inssiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inssin kanssa mentiin nyt tosiaan uusintakierrokselle, mutta eiköhän se kortti vielä tämän kesän aikana saada. Toisesta kissasta en ole ihan varma, vaikka siitäkin on puolivakavissaan Jussinkin kanssa juteltu. Että jos toinen tulisi, olisiko sekin rotupentu, vai olisi Ainosta rohkeana ja sosiaalisena hyväksi tsemppariksi vaikka jollekin löytöpennulle.

   Poista