torstai 30. elokuuta 2018

Pikapäivitys

Täällä taas tapahtuu niin ettei blogi tahdo pysyä tahdissa. Mutta kai sitä voi taas sen verran yöunesta nipistää, että kerrotaan näin pikaisesti parin edellisen ja seuraavan päivän häppeningeistä.

Huiskua ja Nutskua melkein kiinnostaa poseerata
Nutella on ollut nyt kotona nelisen päivää. Yöt ja työpäivät neiti viettää vielä yksikseen perimmäisessä näätähuoneessa, mutta kotona ollessamme neiti on saanut jo valvotusti nähdä muita. Suureksi yllätyksekseni Lysti ei tykkää neidistä yhtään, vaan ajaa sitä kunnolla takaa ja koettaa napata niskasta. Mitella komppaa Lystiä siinä, että kakara on vähintäänkin epäilyttävä ja sen voisi lähettää takaisin Britteihin. Vähemmän yllättäen Justiinasta muksulle on parempi varuiksi huutaa, sillä nuorisohuligaani se on kuitenkin. Sen sijaan Huisku, Itsy ja Esteri ovat ottaneet tulokkaan varsin rennosti vastaan. Huiskusta ja Esteristä se on näätä siinä missä muutkin, ja ne kävivät lähinnä katsomassa, että tämmöinenkö tälläkertaa. Itsystä kyseessä on pentu, ja pennun korvat pitää putsata. Miikkisestä Nutella on ottanut itselleen turvallisen isoveljen. Totutus tulee tälläkin kertaa varmasti ottamaan jonkin verran aikaa, mutta tässä vaiheessa vielä toivon, että puhuttaisiin viikoista kuukausien sijaan.

Jos sitä hiippailee ihan vähän vaan viereen...
Koska elämä olisi tylsää ilman askarteluprojekteja, parvekkeelle ilmestyi eilen jo vähän elämää nähnyt Ferret Nation, jonka kanssa olisi tarkoitus kokeilla maalailuhommia. Siitä tulee varmasti oma postauksensa sitten kun projekti etenee. Tällä hetkellä vielä arvon, koitanko suojata parvekkeen maalausta varten, vai pääsisikö sitä sittenkin helpommalla, jos veisi häkin maalattavaksi Mietoisiin Jussin vanhempien pihaan. Myös siitä lihakuivurista pitäisi ehtiä kirjoitella. En ole unohtanut sitäkään. Se vain odottaa yhä, että ehtisin kokeilla sitä vielä satsin tai parin verran.

Saa nähdä mitä tästä tulee.
Ja jotta edellä mainitut eivät varmasti etenisi tänä viikonloppuna, huomenna hurautetaan kohti Tamperetta, josta meidät bongaa lauantaina Tampereen seudun fretit ry:n ständiltä osan laumaa kanssa. Ehdin jo harmitella, että tälläkertaa en saanut bloggaajastatusta, kun Tassulinnassa oli lippuarvonta jo alkukuusta. Perjantaina ollessamme lähtökuopissa Britteihin sain kuitenkin tiedon, että itseäkin odottaa bloggaajapassi messuilla. Valitettavasti itselle ei kuitenkaan tullut sen mukana lippuja arvottavaksi, mutta kai he olivat ajatelleet, ettei viikkoa ennen olisi ollut enää aikaa järkätä arvontaa. Ja elleivät he olisi olleet oikeassa, olisin kyllä saattanut kysyä perään. Nyt se jäi, kun poistuimme maasta pian viestin saatuani. Mutta yhtä kaikki, meidät bongaa paikalta lauantaina, ja saattaapi sielä olla nähtävissä myös tuo meidän pikkuneiti!

Ja käytiinhän me tänään vaa'allakin pitkästä aikaa! Tai no, fretit kävi. Minä ja Miikkis ei.

2 kommenttia:

  1. Sain liput messuille arvottavaksi, kun erikseen laitoin bloggaajapassia hakiessa lisäpyynnön (siinä oli joku tyhjä kenttä, johon pystyi kirjoittelemaan jotain) että voisin arpoa lippuja blogissa ennakkoon. Itsekin sain tietää pääseväni messuille vasta viikko sitten perjantaina (vaikka jotenkin arvasin saavani lipun, kun kerran sain arvottavaksi lippuja jo monta viikkoa ennen). Olisivat voineet hoitaa kyllä aikaisemmin bloggaajaliput ja antaa enemmänkin arvottavia lippuja blogeihin.. Nähdään siis huomenna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ne olisi pitänyt tajuta itse pyytää. Hyvä tietää seuraavaa kertaa ajatellen 😊 Sitä on selvästi niin tottunut noihin Helsingin PetExpo/Lemmikkimessut/Eläinystäväni messuihin, että sitä välillä ihan unohtaa, että nämä ovat kokonaan uudet. Se näkyy kyllä muissakin asioissa, että kaikki totutut ”säännöt” eivät tällä kertaa päde. Odotan ihan mielenkiinnolla esimerkiksi sitä, miten se näkyy että yleisö saa ottaa mukaan omia lemmikeitään. Aiemmilla messuilla millä olen ollut kaikki messuille tuotavat eläimet kun on pitänyt ilmoittaa etukäteen jonkin ständin listoille.

      Poista