tiistai 17. toukokuuta 2016

Onnea Mihail 3-v!

Tänään on juhlittu Mihailin kolmivuotissynttäreitä (melko) rauhallisesti perhepiirissä. Pojalle käytiin hakemassa synttärilahjoiksi lihanuija, pihvitikku ja pussillinen kanankauloja, ja näistä poika saikin heti pihvitikkunsa ja lihanuijansa. Kanankaulat herra saa jakaa tyttöjen kanssa osana normaaleita aterioita. Koska Snurre ja Esteri halusivat kanssa juhlia yhdessä pojan kanssa, ja tulivat kärkkymään pojan synttärinameja, katettiin juhlapöytään myös kulhollinen kanansydämiä. Siitä päästiinkin kunnon juhlatunnelmaan, kun tytöt koittivat kilvan ehtiä kätkemään mahdollisimman ison osan sydämistä ja Miikkis taas syömään kaikki ennenkuin tytöt ehtivät viemään ne pois. Ehkä joku vuosi pitää harkita kutsuvansa pojalle ihmisvieraita, josko ne eivät verottaisi pojan synttäriherkkuja yhtä pahasti.

Tänään synttäreitään juhlistaa myös Mihailin sisarukset Kukka, Hani ja Pirre, joille lähti synttärionnittelut facebookin kautta. Kaikki pojan sisarukset ovat tahoillaan omistajiensa ilona, ja Hanin pentujen myötä Miikkiksen suku sai viime keväänä jatkoa seitsemän suloisen siskonlapsen myötä, joista osa on täällä blogissakin välillä näkynyt.

Miikkis tänään synttärinamipussillaan
Melkein kolme vuotta sitten isä Pupin ja sisarusten kanssa
Sisarukset ja äiti Sissi kanssa 2013

4 kommenttia:

 1. Onnea Mihail !

  Mä toivoisin, että jos teillä olisi ihmisvieraita niin ne ei tappelisi raaoista kanansydämistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie voisin ehkä himppasen loukkaantua, jos ihmisvieraat natustelisi mieluummin raakoja kanasydämiä mitä miun leipomuksia xD

   Poista
 2. Onnea Mihailille!
  Mihail on mun ehdoton suosikkihaisunäätäni <3

  VastaaPoista