sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Kuluseuranta 2016: Huhtikuun yhteenveto

Huhtikuu kului ohi lähes huomaamatta. Kuun kuluessa meillä tyhjeni pakastin eläintenruuista lähes täysin, ja nyt alkuvuotisista on jäljellä enää kanafasaani-levyjä, joita meillä ei syö kukaan, sekä iso kasa Mush-lihapullia, jotka eivät nekään meillä oikein maistu. Eli pakastimen täydennys jatkuu varmasti ensikuussakin lihojen ja Miikkiksen kasvisten osalta. Kevään kuluessa tosin kasviksia alkaa varmasti saada koko ajan paremmin ja edullisemmin myös torilta. Kissanhiekkavarannot eivät sen sijaan osoita vielä mitään hupenemisin merkkejä.

Lelupuolella sorruin yhteen uuteen aktivointileluun, joka ei ollut meillä oikein hitti. Namit kun tulevat sieltä pojan makuun selvästi vähän turhan hitaasti, että sitä jaksaisi vemputtaa. Tässä asiassa poikaa koetetaan kyllä aktivoida, sillä pojan laihduttamiseksi kaikki lisävemputus olisi tervetullutta xD 

Snurren kanssa on vähän jännätty, alkaako sen implantista teho hiipua, mutta koska ainakaan vielä ei ole nähtävissä mitään selvästi kiimaan viittaavaa, ei sitä ole kiirehditty lantittamaan uudelleen. Hyvällä tuurilla sen hormoni-implantti kestää vielä ainakin tämän kevään vielä. Itseä vähän jännittää, huomaanko kiiman sitten varmasti, mutta kovasti kaikki vakuuttavat, että sitä ei voi missata, sitten kun se kunnolla alkaa.

Näyttelyilmoja huhtikuussa tuli maksettavaksi yhdet, kun tytöt ilmoitettiin heinäkuiseen pet-näyttelyyn, joka järjestetään Turussa Puolalanpuistossa 23.7.

Kokonaisuudessaan meillä meni siis huhtikuussa 67,40€ Summa olisi ollut suurempi, jos olisin ehtinyt/muistanut hakea talouspaperitäydennystä ja kaloille lisää pakasteötököitä ennen kuun vaihtumista. Nyt ne siirtyvät toukokuun ostoihin.

Huhtikuu

 Ruokakustannukset
-ötökät: 5,00€
-lihat: 29,50€
-kuiva-/purkkiruuat: -
-kasvikset: 6,00€
-namit/vitamiinit: - 
-fisuille: -

Hygieniakulut
-kissanhiekka: -
-talouspaperi-

Eläinlääkäri/lääkintäkulut:

Tarvikkeet
-nääpille: -
-kaloille: -

Lelut:14,90€

Näyttelyt
-bensakulut: -
-arvat-
-ilmoittautumismaksut 12,00€

Eläimet:-

Yht. 67,40€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti