Emoja poikasineen salaattibuffetilla |
Uroksella oli luonaan naisseuraa |
Nuorten naaraiden aitauksia |
Omat kanitouhut rajoittuvat nykyään lähinnä näätien ruokien käsittelyyn, mutta olen huomaamattani kiinnostunut koko ajan enemmän siitä, mikä lähti vaihtoehtojen etsimisestä tehotuotetulle broilerille. Sen myötä tulin liittyneeksi myös Kaniininkasvattajat ry:hyn ja ilmoittauduin huhtikuussa järjestettävälle tuotantokanikurssille. Minkäänlaista omaa kasvatusta en ole silti nykyisiin tiloihimme edes harkitsemassa, mutta opin mielelläni aiheesta lisää, ja odotan innolla saavani lisää vinkkejä myös ruhonkäsittelyyn.
Patakani Oy:n kaninlihaa löytyy tällähetkellä Turunseudun ravintoloista, tulevaisuudessa ehkä myös Rekosta. |
Olipa mielenkiintoinen postaus, kiitos tästä!
VastaaPoistaja kiitos patakanille kun antaa kuvata tilojaan :) Onpa hyvän ja toimivan näköiset tilat heillä, wau!
Tämä on kyllä totta, että joskus olisi tarve vaihtaa ne vaatteet ennen vierailua jossain (itse viimeksi unohdin kun kaverin rottia menin moikkaamaan) etteivät eläimet pelkää näädän hajua :O muta joskus se vain unohtuu,kun se on itselle niin normaalia
Tästä menee kyllä ehdottomasti iso kiitos Patakani Oy:lle! Nykyisenä someaikana on todella iso luottamuksen osoitus antaa toisen kuvata näin tilojaan, ja vielä julkaista kuvat. Jokainen kun tietää varmasti omien lemmikkien kuvaamisen myötä, kuinka kuvissa tuntuu oikein korostuvan kaikki sotkut, liian pitkiksi venähtäneet kynsienleikkuuvälit ja muut, kun arkikaaos pysähtyy yhdeksi helposti tarkasteltavaksi ruuduksi. Ainakin itseltä on jäänyt välillä joitain omiakin kuvia julkaisematta sen takia, kun kuvan oton jälkeen huomaakin jotkin hutikakat taustalla tai ylipitkät sapelit, eikä jaksa alkaa selitellä somessa, että ne kynnet tuli leikattua kyllä heti sen kuvan oton jälkeen. Ja jonkun toisen ottaman kuvan rajaukseen on vielä hankalampi vaikuttaa, samoin kuin seurata niistä lähteviä viestiketjuja. Niin vaikka puitteet olisivat kuinka kunnossa ja tilat hyvällä mallilla, niin se ei silti aina vielä täysin takaa sitä, että se välittyy myös yksittäisissä kuvissa yhtä hyvin. Patakanin kohdalla tilojen hienous oli kyllä se yksi syy, miksi ylipäätään kysyin, sopiiko niistä tehdä postaus. Tällaista eläintuotantoa kun esittelee mielellään, etenkin kun tuotankokanit ovat Suomessa monelle vielä vähän vieraampi juttu.
PoistaTosi mielenkiintoinen postaus!
VastaaPoista