tiistai 12. syyskuuta 2017

Lauman uusi valjasnaulakko

Blogiin on näillä näkymin tulossa lähiaikoina yhteistyöpostausta muutamasta mielenkiintoisen oloisesta eläintuotteesta, mutta se ei valitettavasti ole vielä tämä. Eli tämä naulakkohanke on rahoitettu täysin itse, eikä Ikea ole hommassa osallisena sen enempää kuin asunnon muunkaan kalustuksen osalta. Mutta se ei ollut este eikä edes hidaste hankinnalle, kun löysin viimein sen, jota olen etsinyt muutosta asti: täydellisen valjasnaulakon. Tähän asti valjaat kun ovat roikkuneet eteisen naulakossa, ja seitsemän näädän hihnojen ja valjaiden lisäksi siihen ei ole sitten juuri muuta mahtunutkaan. Kesällä homma ei ollut vielä niin iso ongelma, kun sitä tarkeni jokseenkin ilman takkia, mutta nyt alkaa tarvita koko ajan enemmän paikkoja omille ja vieraiden päällysvaatteille. 

Mutta viime Ikea-reissulla se sitten kolahti. Ihanan pelkistetty Skådis-säilytystaulu, jota saa kolmessa eri koossa ja lukuisilla lisäosilla. Perustaulua voi täydentää erilaisilla koukuilla, koreilla, nipsuilla, purkeilla yms. Meillä visio oli alusta asti selvä, joten taulun lisäksi mukaan tarttui kolme pussia pienempiä koukkuja valjaille, ledeille ja avaimille, pari isompaa koukkua, joihin mahtuu jopa kolme fleksiä kumpaankin, sekä pari klipsua muistilapuille ja valokuville. Meidän kokonaisuus kustansi 26,99€, ja se on juuri sellainen, jota olen valjastouhuun kaivannut.


Nyt on sitten hyvä valjasbuffa, josta valita mukaan oikean tyypin valjaat ja mieleinen hihna. Miulla ja Jussilla kun on muutenkin omat hihnasuosikit, niin meillä on kätevämpi, että valjaat ja hihnat ovat erikseen. Niin saa kumpikin sitten omaan käteen sopivan taluttimen.

1 kommentti:

  1. Tosi kätevä ! Kahdelle fretille ei vielä oo tarvetta tuommoiselle, mutta jos joskus saan luvan hankkia perheenlisäystä, menen siis ikeaan :)

    VastaaPoista