tiistai 1. elokuuta 2017

Kuluseuranta 2017: Heinäkuu

Oops... I did it again... Eli shoppailin turhuuksia näädille. Ja uuden näädän. Ilman niitä heinäkuusta oltaisiin selvitty 112,90 eurolla käsittäen Mitellan, Itsyn, Miikkiksen ja Esterin penikkatautirokotukset ja Huiskun turkille sopivan kamman. Nyt meni 627,78€, eli lomarahat menivät Lystiin. Ja parvekkeelle hankittuun kiipeilypuuhun, uuteen leluun ja siistimpiin valjaisiin Mitellalle. Ja Lystin valjaskoruun, eli kaiverrettuun nimilaattaan. Minun ei taas pitänyt ostaa mitään ylimääräistä, mutta olen herkkä sortumisiin. Zooplus taas tekee sortumisista ihan liian helppoja, etenkin kun lomalla oli kotona ottamassa pakettia vastaan. Koetan ryhdistäytyä. Taas.

Ruokakulut pysyivät sen sijaan heinäkuun nollissa, nyt kun on keskittynyt tyhjentämään kaappeja. Kesäkuussa laadittuun varastojen tyhjennys -listaan ei ole tullut vielä yhtään tyhjenemispäivää. Miikkiksen hevipuolta en taas ole nyt erikseen laskenut, kun sille ei ole tullut erikseen juuri mitään hankittua. Torilta kun eksyy itselle välillä suht reilujakin satseja, niin niistä on sitten riittänyt samalla pojalle. Samaten pissa-alustojen ja siivossuihkeiden kanssa on menty varastojen turvin. Hyvällä tuurilla niitäkään ei tarvitse tilata vielä ainakaan pariin kuukauteen (tai siivoussuihkeita enää tänä vuonna).

Kyllä sitä silti edelleen noille kaikkea aina tahtoisi. Sitä vain unohtaa välillä leluja ja muita ostellessa, että parhaat jutut ovat usein ilmaisia: nytkin isoin Zooplus-hitti olivat tyhjät pahvilaatikot. Kyllä muitakin käytetään, mutta ei yhtä ahkerasti.

Enää vajaa viikko, niin saadaan Huiskukin kotiin. Sekin on kuulemma pieni apina <3

Heinäkuu

Näädille:

Ruuat & namit: -

Eläinlääkäri & lääkintä:
Joukkorokotus 100€

Tarpeelliset tarvikkeet:
Kampa Huiskulle 12,90€

Lelut, pedit ja muu "ekstra":
Nimilaatta Lystille 6,90€
Karhunluola -raapimispuu 69,99€
Täytettävä Trixie-plyysikuutio ja 4 palloa 7,99€
Uudet valjaat Mitellalle 10,00€

Näyttely- ja yhdistyskulut: -

Kaloille:

Lemmikkien hankinta:
Lysti 400€
Lystin Turvasiru-rekisteröinti 20,00€


Yht. 627,78€


Mitellan uudet valjaat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti