sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pentukuumeilua vol2

Heitetään romukoppaan viimeisetkin yritykset peitellä pahinta pentukuumetta blogissa. Akira nimittäin synnytti eilisen puolella viisi pentua: kolme urosta ja kaksi naarasta. Naaraista toinen on angora ja toinen normikarvainen ja ainakin angora näyttää suklaalta. Nyt siis alkoi uusi odotus: saadaanko toinen näistä tytöistä meille. Siihen pitäisi olla hyvät mahdollisuudet, jos Mysaki saa isohkon pentueen, jossa on myös tyttöjä - mutta se selviää vasta viikon päästä. Viikon päästä kun sitä pitäisi malttaa seisoa messuständillä esittelemässä näätiä sen sijaan että kyttää koko ajan puhelimesta, joko synnytys on käynnistys ja miten se etenee.
Akira & pennut. Kuva: Mandy Schuhmacher
Tänään kun onnistuin jo säikäyttämään äitini, kun aloin yhtäkkiä nauraa itsekseni ja sydän alkoi takoa sellaisella vimmalla, että levähdin ihan punaiseksi - minä kun en ollut yhtään odottanut, että Akira synnyttäisi jo tänään. Sen jälkeen olinkin hyvän tovin puolittain Saksassa, kun jokainen puhelimen piippaus saattoi merkitä, että meidän tyttö on syntynyt. Väliaikoina kun Saksasta ei kuulunut mitään, seurasin facebookissa Vandan synnytyksen etenemistä, koko ajan salaa toivoen, että Akira yltäisi samanlaisiin pentumääriin. Ja Jussi vilkuili miua hermostuneena, kun siitä jo yksi pentu olisi tänä vuonna ihan tarpeeksi, ja sen mielestä osoitan ihan liian suurta mielenkiintoa ihan liian montaa pentuetta kohtaan - etenkin siinä kohtaa, kun yksi Vandan muksuista muistutti minua näkemästäni unesta.

Akiran pennut 0vrk. Kuva: Mandy Schuhmacher
Eli pentukuume vie taas kympillä, vaikka tänä vuonna miun piti olla järkevä ja hillitty ja ottaa tilanteet niinkuin ne on - ja olla innostumatta mistään pennusta ennen aikojaan. Eihän se taaskaan onnistunut. Olen mielessäni ominut itselleni jo useamman pennun ja odottelen huoli sydämessä läikähdellen, saanko pitää ne, ja jos saan pitää ne kaikki, mihin mie näätämääräni kanssa joudun.

Ehkä ihan hyvä, että nyt en taas voi muuta kuin odottaa. Eipä sillä, että elättelisin suuria toiveita järkiajattelun paluusta ihan lähiaikoina mitä pentuihin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti