tiistai 1. marraskuuta 2016

Kuluseuranta 2016: lokakuun yhteenveto

Lokakuun piti olla (taas) säästökuukausi, mutta silti sitä sortui muutamissa kategorioissa, eniten leluissa ja pedeissä. Mitellalle kun koettaa tarjota sallittua tekemistä ja -puremista, mutta se on yksi lelujen täystuho. Muutamat leluista olivat sellaisia, jotka Jussi tytölle hankki, mutta laskin ne silti mukaan kuluseuraantaan, jotta saan itselleni parempaa kuvaa paljonko leluja tuo tappaa vuodessa (alan ensikertaa ymmärtää ne vinkit, joissa neuvotaan miten voi säästää rahaa tekemällä frettien lelut itse...). Suuruusluokaltaan saman tapainen sortuminen kävi Unipussien kanssa, kun sorruin tilaamaan tyttöjen vihreälle kylppäripedille pinkkikukallisen kaverin - ja boksiriipparin samalla kuosilla.

Siivouskategoriassa isoin meno-erä olivat pissa-alustat, joita tilasin kahdessa koossa yhteensä 150 kappaletta, josko ne sitten riittäisivät taas hetkeksi eteenpäin. Ne ovat olleet käytössä niin kätevät, että niillä mennään ainakin toistaiseksi eteenpäinkin.

Pienempiä kuluja tuli Miikkiksen kasviksista ja Snurren lohitahnoista, sekä Itsyn valjaista ja sen rekisteröimisestä Turvasiru-palveluun. 

Lokakuu

 Ruokakustannukset
-ötökät:-
-lihat:-
-kuiva-/purkkiruuat:-
-kasvikset: 4,00€
-namit: 9,98€
-lisäravinteet:-
-fisuille:-

Hygieniakulut
-kissanhiekka: -
-talouspaperi:-
-siivoustuotteet: 58,88€

Eläinlääkäri/lääkintäkulut:-

Tarvikkeet
-nääpille: 67€
-kaloille:-

Lelut: 37,68€

Näyttelyt
-bensa-/junakulut:-
-arvat: 5€
-ilmoittautumismaksut:-

Eläimet:-

Yht.182,54€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti