lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kysymyshaaste

Tämä kysymyshaaste tuli vastaan Wreck This World -blogissa, ja se on napattavissa tästä edelleen kaikille, jotka haluavat siihen tarttua. Itse on ollut nyt kolme viikkoa kesälomalla, mikä näkyy muun muassa siinä, että sitä on ehtinyt lukemaan normaalia enemmän erilaisia blogeja.

Tärkeä kuva/kollaasi blogistasi

Meidän perhe <3
Yleistä

Milloin perustit blogisi?

Nykyinen blogi on perustettu kesäkuussa 2014. Sitä ennen minulla oli kaksi blogia, joista toinen käsitteli kesyrottia ja toinen tavarankarsintaa.

Mistä blogin nimi tulee?

Blogi sai nimensä Päärynäeläin Miikkiksen lempinimestä, jonka poika on saanut ruumiinmuotonsa perusteella: pojalla kun on pieni pää ja iso peppu. Näin jälkikäteen ajatellen se ei ole toimivin mahdollinen nimi, kun se ei oikein aukea ihmisille, jotka eivät ole olleet tekemisissä haisunäätien kanssa (eli ei oikein kenellekään) ;)

Arkisto

Näytä jokin vanhoista bannereistasi
Tällä blogilla ei ollut edes kunnon banneria ennen tätä edellistä.Viimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään
Tämä Rottiksen kommentti, koska se on viimeisin. Blogiin ei ole pitkään aikaan tullut muita kuin positiivisia kommentteja, niin sitä tulee hymyiltyä kyllä kaikille :) 
"Kiva että pikkunääpät tykkäsivät paketista! Yksi meidän kateistakin oli jo aikeissa sujahtaa pakettiin mukaan kun silmä vähänkään vältti, meilläkin kun pidetään aika suuressa arvossa noita kokolihanameja.. :'D Ja onpas muuten kiva tämä uusi ulkoasu, eritoten uusi banneri pisti heti silmään!"

Muutama kuva sinusta eri vuosilta
Yleensä blogin kuvat keskittyy enempi karvaisiin otuksiin, joten jos sitä ihan piruuttaan pari omakuvaakin tähän väliin lykkäisi ;)
Aloitellaan teinikuvalla. Tästä joku 15 vuotta aikaa, tarkkaa vuotta en muista :P
Tässä kymmen vuotta sitten juuri Turkuun muuttaneena.
 

Ja tässä vielä yksi viime vuodelta.


Postaus, josta olit erityisen ylpeä?
Tämän blogin ensimmäinen postaus. Postaus ei sinällään ole itsessään hieno, mutta sen syntyminen tarkoitti sitä, että uskalsin viikkojen harkinnan jälkeen luopua rakkaiksi käyneistä vanhoista blogeistani, joihin minulla ei enää riittänyt riittävästi kirjoitusideoita. http://paarynaelain.blogspot.fi/2014/06/paarynaelain-ja-muita-kertomuksia.html


Postaus, joka oli kuukauden suosituin?

Viimeksi kuluneen kuukauden ajanjakson aikana suosituin postaus on ollut tämä: http://paarynaelain.blogspot.fi/2016/06/milla-tavalla-elaimet-meilla-kotona.html 


Postaus, minkä haluat kaikkien näkevän?

Meillä oli viime marraskuussa niin kivaa Ylen studioilla, että haluan nostaa tähän kohtaan suorasta lähetyksestä tehdyn postauksen. Tuo reissu kun myös jännitti minua ihan kauheasti, niin siitä selviytyminen oli ihan mahtava tunne. http://paarynaelain.blogspot.fi/2015/12/suoraa-lahetysta-ylen-studiolta.html
Sekalaista

Oletko tehnyt teemaviikkoa?
Blogissani ei ole ollut mitään teemaviikkoa. Tämän myötä sitä alkoi kyllä leikkiä ajatuksella, että kehittäisi sellaisen esimerkiksi eläinten viikolle.
Onko sinulla yhteistyökumppaneita?
Yhteistyökumppaneita itseltäni löytyy nykyään kaksi: Faunatar ja LC Graphics. Faunattarelta saamme yhteistyön tiimoilta välillä tuotteita testattaviksi, ja ne postaukset joissa olen saanut testatun tuotteen blogiyhteistyön kautta on merkitty omalla tunnisteellaan. Näin pyrin varmistamaan että ne erovat muista tuote- ja eläinkauppapostauksista. Esimerkiksi näätäpäivät kun eivät liity meillä mitenkään Faunatar-blogiyhteistyöhön, vaikka nekin suuntautuvat monesti myös Faunattariin, kun se isona ketjuna työllistää myös monia tuttuja eläinharrastajia ympäri Suomea. LC Graphics vastaa tällähetkellä blogini visuaalisesta ilmeestä.

Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?
En ole ollut. Kateena kyllä välillä luen, millaisia blogitapahtumia esimerkiksi kissabloggaajille järjestetään. Ehkä meidänkin pitää joskus hankkia se kissa, niin voidaan soluttautua niihin mukaan :D

Tilastot

Kävijä määräsi tällä hetkellä?
Blogilla on tällähetkellä 27 seuraajaa bloggerin kautta. Eri kautta blogiin eksyviä enemmän tai vähemmän satunnaisia kävijöitä on sitten enemmän.
Sivun katseluita tällä hetkellä?
Tätä kirjoittaessa sivun katselujen koko historia näyttää 40 623. Eli ollaan vielä kaukana siitä, mihin rottablogin kanssa päästiin ;)

Lukuluettelo

Blogi, jonka postauksia odotat eniten?
Tällähetkellä tähän kategoriaan menevät seuraamani frettiblogit. Kärkipäässä ehkä Hennan Näätäklaani.
Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen?
En tiedä minkä mukaan Blogger on nämä rankannut, kun nämä eivät näytä menevän ihan aakkosissakaan, mutta ensimmäisenä listalla näkyy Naukulan kerho.

Kuvia

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi
Esteri ja Miikkis ensimmäisiä kertoja samassa boksissa unilla.
Miikkis ja veli Kukka viisiviikkoisina
Suomen lemmikkihaisunäädät ry:n ensimmäinen messuedustus.

5 kommenttia:

 1. Joinakin päivinä en niin pidä bloggerista.. Tämän postauksen kohdalla en tunnu saavan rivivälejä vastaamaan blogissa näkyvässä tekstissä mitenkään sitä, miten itse näen tekstin sitä kirjoittaessa/muokattaessa. Boldasin sitten kysymykset, jos se selkeyttäisi edes vähän :/

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa vaan mukaan kissajengin miitteihin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin katsoa jos sitä uskaltautuisi seuroihin, jos onnistuu bongaamaan jonkun miiteistä ennenkuin kuin siitä kertovista postauksista :)

   Poista
 3. Vähän kiva, että teit tämän! :D Tosi kivoja kuvia ja toi eläinten viikko teema kuulostaa mielenkiintoiselta! Voisi mietiskellä itsekkin pystyisikö kehittämään jotain mielenkiintoista xp.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman kerran meinasi jo luovuttaa noiden muotoseikkojen takia, mutta tämän postauksen myötä tuli ihan mukavasti uppouduttua hetkeksi vähän vanhempiinkin kuviin :)

   Poista