Näyttelyilmot tehty

sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Freteillä näyttelytoiminta on ollut nyt täysin seis koronan alusta asti. Kesälle koitettiin järjestää kahta näyttelyä, mutta osallistujapulan takia ne jouduttiin siirtämään. Mikäli Näätä-Hässäkkä ei siirry uudelleen, meillä startataan näyttelykausi syyskuussa yli kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen. Valitettavasti frettien rokotuksissa käytettävän Distemink-rokotteen saatavuusongelmat verottivat meilläkin osallistumiskelpoisten frettien määrän vain puoleen laumasta, vaikka rokote-ehtoja on nyt vallitsevasta tilanteesta johtuen hieman höllennetty. Mutta jos omat näädät on tähän asti rokotettu vallitsevien suositusten mukaan, kannattaa ehdottomasti käydä lukaisemassa näyttelymainos, vaikka rokotteet olisivat päässeet tämän vuoden osalta vanhenemaan. Meilläkin ehdot jäivät täyttymättä vain kodinvaihtajien ja pennun osalta.

Ekassa Hässäkässä vuonna 2018

Meilläkin piti olla Turun joukkis jo eilen, mutta viimeisin tieto rokotteen saatavuudesta on että "ehkä elokuussa tulee taas". Niinpä joukkis jouduttiin peruuttamaan jo hyvissä ajoin, eikä uutta päivää uskalla lyödä lukkoon, ennenkuin saan eläinlääkäriltä tiedon, että rokote on saatu. Hyvällä tuurilla on tietenkin mahdollista, että se ehtii vielä ennen näyttelyä, ja saa ilmoitettua lopunkin jengin mukaan.      

Näyttelypaikan vierestä löytyi ihan kivoja valjastelupaikkojakin

Jos lukijoissa sattuu olemaan uusia harrastajia, joita näyttelyt kyllä hieman kiinnostaisivat, mutta esimerkiksi näyttelyaitaus puuttuu ja tuntuu tähän saumaan turhan isolta investoinnilta, minullekin voi laittaa viestiä tulemaan ja kysyä laina-aitausta. Meillä kun käytetään noita aitauksia näyttelyiden ulkopuolella paljon tilojen rajaamiseen, niin sillä niitä löytyy useita enemmän mitä itse tarvitsemme näyttelyissä. 

Lysti ja ylpeä mami <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI