Uusi ulkoasu

perjantai 29. heinäkuuta 2022

Nyt se on virallista, blogilla on uusi ulkoasu! Blogin visuaalinen ilme on pysynyt samana vuosina, sillä ulkoasun päivittäminen menee kategoriaan asiat, joita en osaa itse hoitaa. Tai ainakaan sillä tasolla kuin itse toivoisin. Niinpä vaikka vanha ulkoasu oli hyvin vuodenaikasidonnainen, ja bannerinkin jengistä 4/5 jo jättänyt tämän maailman, koin että se oli silti parempi, kuin mihin omat taitoni olisivat riittäneet. Ja olihan bannerin jengi kuitenkin meidän näätäharrastuksen kaikkein ensimmäinen orginaalijengi. Se porukka, jonka myötä moni lukijoista on meidät oppinut tuntemaan.

Hei hei vanha ja hyvin palvellut ulkoasua!

Viime vuonna alkaneeseessa suruprosessissa itselleni on kuitenkin ollut tärkeää tuoda nykyistäkin jengiä enemmän esiin. Ei siksi, että haluaisin työntää vanhat rakkaat sivuun, vaan koska kaikista viime vuoden menetyksistä huolimatta elämä jatkuu, ja meillä on täällä yhä mitä mahtavin jengi. Ja Maija Sunin tekemä uusi banneri on juuri sellainen, mistä olin haaveillut: mitä hienoin kunnianosoitus tälle nykyiselle jengille, joka samalla tuo heti yhdessä kuvassa paremmin esille sitä, mihin kaikkialle blogi on alkanut rönsyillä eläintarhan kasvaessa nykyiselleen. Myös koko blogin muu alkuasu sekä bannerin kuvat ovat Maija Sunin käsialaa. Hän nimittäin kävi täällä ihan paikan päällä tutustumassa jengiin ja kuvaamassa.

Tervetuloa uusi!
Vaikka kuvaussession myötä saatiin satoja kivoja kuvia, joista oli vaikeaa valita omia lemppareita, blogin sivupalkista on silti mahdollista löytää yksi vanhempikin kuva. Kuva tietystä päärynävartaloisesta herrasta, jota Suni ei päässyt kuvaamaan. Silti koin, että Miikkiskin on ansainnut paikkansa blogista. Onhan hän kuitenkin blogin nimikkohenkilö, vaikkakin jengiin mahtuu ehkä nykyisellään muutama muukin, jonka vartalo on ehkä päärynänmallisempi kuin pitäisi.  

Toivottavasti pidätte blogin uudesta ulkoasusta yhtä paljon kuin minäkin! 

2 kommenttia:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI