maanantai 21. tammikuuta 2019

Mitä näädille kuuluu nyt?

Napataan nyt postausidea juuri tauolta palanneesta Triolasta, ja käydään lyhyesti läpi lauman kuulumiset. Meilläkin näitä tyyppejä on kuitenkin niin monta, että harvemmin niitä kaikkia tulee sivuttua yksittäisissä postauksissa. Ja koska joku järjestys nyt olla pitää, mennään vaikka ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.

Lysti pitää hyvää huolta Esteristä
Esteri on vanhentunut joulun jälkeen selvästi. Esterillä tulee tänä vuonna kahdeksan vuotta mittariin, niin onhan se oikea ikälady, mutta kyllä jokainen uusi muistutus siitä vetää silti mieltä hiljaiseksi. Vielä viime vuoden puolella mummuska on ollut yksi meidän siisteimpiä näätiä, nyt sillä tulee yhä useammin huteja, kun vessaan lähtö joko viivästyy tai ei jaksa pidätellä entiseen malliin. Jussin kanssa on tultu siihen tulokseen, että vielä ei lähdetä akuutisti tutkimaan, mutta seuraavan rauhoitusta vaativan toimenpiteen yhteydessä otetaan taas kontrolliverikokeet. Mummuskalla hampaat ovat kuitenkin vaatineet säännöllistä huomiota etenkin kulmurin poiston jälkeen, niin hammaskeikkojen välillä ei viitsi vanhaa turhaan rauhoitella verikokeiden takia. Muuten mummuska ei kyllä suostu olemaan vielä toinen jalka haudassa, vaan tiskikonehommat ovat yhä Esterin alaa, ja lattiakaivolle on päästävä kun kylpyvesiä lasketaan.

Justiina on ottanut meidän lauman hallintaansa. Vuosi sitten saapuneesta kaikkiin muihin näätiin epäilevästi suhtautuneesta pikku mummuskasta on kuoriutunut nopealiikkeinen, mutta enimmäkseen hyväntahtoinen hepulimaan diktaattori. Uudessa asemassaan Justiina on päässyt loistamaan joka tavalla, ja nykyään sen voi yhtä hyvin bongata haastamasta nuorempiaan leikkiin kuin valtaistuimeltaan Jussin rintakehän päältä, minkä se jakaa Jussin toisen suosikkitytön Huiskun kanssa. Eli vaikka Justiinan saaminen laumaan otti kuukausia, se ehdottomasti kannatti, sillä tyttö on timantti. 

Muodostelmanukkumista kylppärissä
Mihail on yhä talvimoodissa ja voi turhankin paksusti. Eli sen kohdalla ei ole edetty sen enempää paino kuin silmäjuttujen kanssa sitten kesän. Minulla on kyllä suunnitteilla pientä päänmenoa laumalle, sitten kun lauman synttärikausi alkaa, mutta sitäkin ennen päästään toivottavasti starttaamaan ulkoilukautta pojan kanssa. Mutta niin kauan kuin poika elää kylmää kautta lähinnä nukkuen ja käyden välillä syömässä, annetaan pojan vielä lepäillä. Ja ollaan vähän kateita siitä, kun itse ei voi töiden takia tehdä samaa.

Itsy on ollut oma ihana itsensä. Viimeiset pari hammaslääkärireissuakin sen kanssa on selvitty pelkällä hammaskiven poistolla, joten pahimmat kauhukuvat siitä että neiti olisi vähintään hampaaton jo nelivuotiaana ovat alkaneet väistyä. Sitä ei kyllä tiedetä vieläkään, mikä aiheutti sen, että tytöltä kuoli niin monia hampaita, että niitä jouduttiin poistamaan useita ensin yksi- ja sitten kaksivuotiaana, mutta aina parempi, jos siitä riesasta on säännöllisillä hampaidenpuhdistuksilla päästy. Itsy ja Mitella käytiin molemmat lantittamassa syksyllä 2016, mutta ainakaan vielä kumpikaan ei ole näyttänyt kiiman merkkejä, niin nyt tarkkaillaan kestävätkö tyyppien hormoni-implantit vielä tämän kauden.

Mitella on taas talvimoodissaan yksi Jussin lempityttöjä, kun se on oikein pörröinen pussailija. Viime talvena jo hetken erehdyin sen menneen kokonaan aikuistumaan, ennenkuin keväthepulit alkoivat, ja toivon näin julkisesti salaa, että sama tapahtuisi tänäkin vuonna. Tämäkin puoli Mitellasta on kyllä mitä ihanin, mutta etenkin sitten kun Nutella lähtee Sariannalle mammailemaan, tarviin minun tehoturbotyttöä.

Huiskun ja Miikkiksen päiväunituokio
Huisku on vain entistäkin pehmoisempi ja pörröisempi joka tavalla, ja yhä täysin isin tyttö. Kun Jussi tulee päivystämästä, tämä terapiapampula on heti vastassa valmiina hävittämään julman maailman. Minunkin jaloissa voidaan kyllä välillä kelliä, kun laitan vaikka ruokaa tai en onnistu livahtamaan vessaan yksin, mutta minun sylissäni ei viihdytä yhtä pitkiä aikoja. Huisku on myös tiimiytynyt hyvin talouden toisen suklaan Nutellan kanssa, ja nykyään tytöt hengaavatkin paljon yhdessä.

Lysti on yhä oma energinen itsensä ja maailman suloisin nallenaama. Jussin iloksi tyttö on aikuistuttuaan alkanut viihtyä välillä sylissäkin pieniä hetkiä kerraallaan, minun ilokseni tyttö ei ole siitä huolimatta lopettanut hepulointejaan, ja se jaksaa yhä painaa Mitellan ja etenkin Nutellan kanssa pitkin kämppää milloin juosten ja milloin painien.

Hormonihilleri-Nutella ja yllättävän pitkäjänteinen Mitella
Nutellan kiima etenee, ja tällä hetkellä tyttö onkin melkoinen hormonihilleri, joka pussailee kaikki läpi ja raahaa Mitellaa niskasta ympäri asuntoa. Kierroksistaan huolimatta tyttö on kuitenkin mitä sydämellisin höpöttäjä, ja hakee yhä leikkiin niin muita näätiä kuin ihmisiäkin silloin kun Mitellan kuskaukselta ehtii. Hormonihommien lähdettyä kunnolla käyntiin Nutella on myös antanut Esterin olla täysin rauhassa, kun sen energiat ovat keskittyneet noihin nuorempiin. Ja kiiman edetessä myös neidin haju vai pitäisikö sanoa tuoksu on voimistunut. Mie jotenkin tykkään tuosta voimakkaamman näätämäisestä aromista, mikä on tällä hetkellä ihan hyväkin, sillä se haju on kotona aikalailla kaikkialla, sillä neiti on tällä hetkellä sekä meidän uteliain että akrobaattisin tyttö, joka on nyt saanut Lystinkin kiinnostumaan muunmuassa naulakossa kiipeilystä. Alustavasti neiti on tapaamassa sulhonsa viimeistään Valentinen jälkeen ensikuussa, mutta tarkemmin asiasta ei ole vielä sovittu.

Ja lisäkymyksiä saa toki esittää, jos tästä unohtui jotain olennaista, tai jotain mikä on jäänyt aiemmin mietityttämään, mutta johon olen unohtanut blogissa palata.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kattavasta päivityksestä, on teillä kyllä niin ihana lauma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja postausinspiraatiosta! On tämä kyllä aika huippu jengi <3

      Poista