sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Mihail 2 vuotta

Tänään on meidän karvapäärynän kaksivuotissynttärit. Poika on nyt saavuttanut jo kunnon miehen mitan ja on alkanut muutenkin olemukseltaan aikuistua. Siinä missä vuosi sitten poika oli jo selvästi rauhoittunut, nyt pääkin on levinnyt ja otsasta on tullut karhumaisempi. Sen myötä poika näyttää koko ajan enemmän isältään Pupilta. Kuluneen vuoden aikana eläinlääkärillä on käyty vain rokotuksilla, mutta eläinkaupoissa vierailtu sitten ahkerammin, sekä ohimennen nameja hakemassa että sovitusti esittelemässä lajia. Myös reilu vuosi sitten vaihtuneet lenkkimaastot ovat käyneet tutuiksi monilla öisillä (ja vähän aikaisemmilla) kävelyillä Nummessa, eivätkä naapuritkaan enää niin haisunäätää ihmettele.

Pojan synttäreiden alla tulin kyselleeksi myös Mihailin sisarusten Kukan, Pirren ja Hanin kuulumisia. Nekin voivat kaikki hyvin omissa kodeissaan. Pirre ja Hani oli tänäkeväänä myös astutettu. Pirre oli saanut sulhokseen Mustikkatassussa majaa pitävän Tompan ja Hani Kukan kanssa samassa taloudessa majailevan skunkkiherran Karhun. Ainakaan Pirrelle ei kuitenkaan tänäkeväänä tullut pentuja.

Lahjojakin Miikikselle oli toki varattu liuta. Minun piti alkuun hankkia pojalle vain synttäritorakoita, mutta sitten kun pojan ankkanamit pääsivät frettimiitissä lähes loppumaan, pitihän niihinkin saada täydennystä. Ja ankkanameissa oli hyvä kimppadiili kanafileiden kanssa... Zooplussaan lähti myös tarviketilausta tulevia frettejä ajatellen, ja siinä samalla poika sai oman makuupussin Jussin kämpälle, sellaisen samanlaisen missä poika aina kotona nukkuu. Ei tarvitse sitten Jussin nenäliinoja pölliä, kun pojalle tarjottu t-paita ei riittänyt pesätarpeiksi edes lattialta löytyneiden villasukkien kanssa ;-)


Paljon onnea Miikkis, Kukka, Pirre & Hani! :-)


Ja synttäreiden kunniaksi tarjolla kasa kuvia noin kahden vuoden takaa:

Mihail ja Kukka
Mihail ja Kukka
Emo Sissi, Pirre & Hani
Mihail
Kakarakopla

1 kommentti: