Jännitys tiivistyy

maanantai 23. elokuuta 2021

Nutellan laskettu aika on ensiviikolla. Nutella on nyt kotona vielä muutaman päivän, ja perjantaina viemme sen Sariannalle tutustumaan pentuboksiin ja valmistautumaan synnytykseen. Nutellan maha ei ole vieläkään lähtenyt kasvamaan, mutta pari kuplaa tuntuu yhä. Tällähetkellä todennäköisimmiltä siis tuntuisi, että jos neiti on tiine, pentuja on vain pari. Tunteeni koko tiineyttä kohtaan ovat tällähetkellä hyvin ristiriitaiset. Toisaalta toivon kovasti, että neiti olisi tiine, se synnyttäisi nyt pari oikein hienoa pentua, hoitaisi ne mallikkaasti ja palaisi pentujen jälkeen pysyvästi kotiin elämään lemmikkieloa. Toisaalta kaikkien viime aikaisten menetysten jälkeen jokin osa minusta toivoo, että se olisi sittenkin tyhjä, minun ei tarvitsikaan jännittää tänä vuonna synnytystä ja saisin Nutellan nopeammin kotiin. Toki siinä tapauksessa kaikki tämä saattaisi olla uudelleen edessä ensivuonna, kun Sarianna toivoisi kovasti toista pentuetta Nutellalta.

Nutella & Mallu

Kumpikaan vaihtoehto ei ole kuitenkaan minusta kiinni, joten jatkamme perjantaihin asti kuten tähänkin asti: Nutsku saa paljon laadukasta ruokaa ja sopivasti puuhailua. Sen jälkeen vetovastuu Nutellasta siirtyy Sariannalle, enkä itse voi enää muuta kuin jännittää. Jännitystä osaltaan lisää se, että olen yhtenä lasketuista päivistä pois Turusta, eli jos synnytys käynnistyy silloin, en välttämättä ehdi tällä kertaa mukaan synnytykseen, etenkin jos pentue on niin pieni miltä se vaikuttaa. Toki tiedän, ettei Nutellalla ole siinäkään tapauksessa mitään hätää, sillä Sarianna on toki kasvattajan ominaisuudessa valvomassa synnytystä ja toimittaa Nutellan tarvittaessa eläinlääkärille. Sijoituskotina oma vastuuni näissä kun rajautuu siihen, että pidän tytöstä huolta parhaan taitoni mukaan siihen asti, että se siirtyy kasvattajan valvovan silmän alle. Mutta moni on varmasti huomannut jo Nutellan ensimmäisen pentueen ja Mallun pentujen kohdalla että minulla on taipumusta häsätä pentueen ympärillä paljon enemmän kuin sijoituskotina olisi pakko. Nämä kun ovat kuitenkin todennäköisesti kaikkein lähimpänä omia frettipentueita mitä minulla ikinä tulee olemaan, sillä en suunnittele aloittavani kasvatusta.  

Ainakaan vielä raskausgrammoista ei ole tietoakaan

2 kommenttia:

  1. On siellä vauvoja... ne on vaan niin piilossa, pitävät jännityksessä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon niin kympillä että on <3 Eilen tuli nimittäin juteltua taas yhden kanssa, joka kovasti odottaisi sieltä pikku prinssiä tai prinsessaa kaveriksi toiselle tämän keväiselle pikku apinalle <3

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI