maanantai 4. helmikuuta 2019

Treffit lähenee

Tänään sovittiin päivä, koska Rapunen ottaa suunnan kohti Turkua, ja nuoripari pääsee tapaamaan toisensa. Homma aikaistui hieman Valentinesta, ja herra saapuu meidän vieraaksemme tämän viikon perjantaina. Sitä ennen täytyykin sitten siivota perimmäisestä näätähuoneesta kunnon morsiussviitti, ja laittaa Nutsku kirjailemaan sinne hieman hajuterveisiä. Sydämellinen kynttiläillallinen ja romanttiset balladit ovat vielä harkinnassa.


Tilakysymystä pohtiessamme päädyimme Sariannan kanssa siihen, että Rapunen tulee suoraan meille. Herra pääsee sitten heti tyttöjen hajuihin, eikä Sariannan tarvitse sumplia niin monen kiimaisen uroksen kanssa kotonaan. Varsinainen astutustilanne tulee sitten tapahtumaan Sariannan valvonnan alla täällä, ja muun aikaa Rapunen tulee nauttimaan privaattihuoneesta Jaanin frettihotellissa kuten aiemmatkin hoidokit. Takaisin Jyväskylään Rapunen palaa Valentinesta.

Tässä vaiheessa vulvan alueen turvotuksen huomaa monesti jo Nutellan leikkiessäkin, vaikka ei edes vartavasten kurkkisi alapäätä
Samalla lukittiin sitten muutama muutos meidän näyttelysuunnitelmiin. Valentineen lähdetään suunnitelmien mukaan, mutta Nutella ei lähde mukaan vaikka se onkin ilmoitettu. Se saa jäädä kotiin lepäilemään astutuksen jäljiltä, ja toivottavasti aloittelemaan mammalomaansa. Viron näyttelyyn meillä on kanssa ilmoitettu pari näätää, mutta se jätetään nyt kokonaan väliin. Nutskun kanssa kun lähdetään astutuksesta alkaen olettamuksesta että neiti on kantavana, ja sitä kohdellaan sen mukaan. Ja samalla Jussi vapautuu ottamaan vastaan hänelle tarjotut työvuorot. 

Mahan pohjassa leijailee taas muutamia perhosia, kun treffien lähetessä tuli vilkaisseeksi vähän myös kalenteria. Mikäli kaikki menee suunnitellusti, ja ensimmäisen astutusreissu on tuloksekas, saattaa Nutellallalla olla maaliskuun lopulla vauvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti