torstai 8. marraskuuta 2018

Missä mennään laumakemioissa

Koppikuurin purusta on nyt 1,5 viikkoa, ja tilanne on palautunut suunnilleen aikaan ennen Siilinjärven näyttelyä. Justiina ja Nutella pystyvät useimmiten ohittamaan toisensa ilman että Justiinalla tulee pakottava tarve ajaa pentu näätähuoneeseen Prince-mökin alle. Neidit saattavat myös yhdistää voimansa lohitahnaa kerjätessään, ja syödä sovussa samalta tuubilta. Noin muuten nämä kaksi eivät ole juurikaan tekemisissä keskenään. Ellei sitten tule niitä hetkiä, kun kumpikin haluaa esimerkiksi tehdä Mitellalle seuraa riippumattoon, ja sitten pienten kyräilyjen jälkeen kömmitään yhteisen kaverin eripuolille mulkoillen vähän pahalla silmällä sen yli. Mutta ottaen huomioon, että siinäkin että Justiina ja Lysti alkoivat nukkua yhdessä meni puoli vuotta, on toki todettava, että parempi laiha sopu kuin lihava riita. Kummallakin näistä neideistä kun on kuitenkin laumassa useampia läheisempiä kavereita.

Nutella & Lysti

Kuten voimistuva tehotrio. Jussi ei ole aina ihan yhtä innoissaan kuin minä siitä, että Lystillä, Mitellalla ja Nutellalla menee välillä yhdessä todella lujaa. Kaikki kolme kun rakastavat vähän raisumpia leikkejä ja kunnon painimatseja, jonka lisäksi Lysti ja Nutella ovat porukan ketterimmät. Kummasti Jussi on alkanut sen myötä puhua, että tarvitsemme muunmuassa uuden lautapelihyllyn. Sellaisen, johon ei niin helposti pääse pelien taakse antamaan niille vauhtia. Samaten sänky näyttää välillä siltä kuin sielä olisi riehunut myyräarmeija, kun neidit sukeltelevat peittojen ja lakanoiden alle vaanimaan toisiaan. Nutellakin on kuitenkin oppinut koko ajan taitavammaksi suhteuttamaan leikit ja voimankäytön kulloisenkin seuran mukaan, ja vaikka se välillä innostuessaan saattaa käydä haastamassa myös Jussia tai mummoja painimatsiin, se tapahtuu jo paljon hienovaraisemmin kuin aluksi. Justiina kyllä antaa edelleen välittömän palautteen niistä hienovaraisemmistakin ehdotuksista.

Nuorison suhteissa on kyllä muutama juttu, joissa Nutella ei ole vielä ihan samalla viivalla kuin muut. Se on nimittäin aika tarkkaa, koska Nutella saa leikkiä minun kanssani Mitellan lempileikkejä kuten sängynpetausta. Se on useimmiten ok silloin, jos Nutella liittyy touhuun Mitellan jälkeen. Mikäli taas aloitan jonkun Mitellan lempileikeistä Nutellan kanssa, Mitella saattaa yrittää tulla komentamaan Nutellan pois. Eli Mitella on selvästi yhä vähän mustasukkainen minusta, kuten se oli alkuun Huiskunkin suhteen, jos Huisku viihtyi liian hyvin minun sylissäni. Mutta Nutellan päästyä jo Mitellan bestisten joukkoon, saa se koko ajan helpommin myös jakaa osan minun huomiostani.

Justiina ulkotouhuissa
Mutta vaikka koppijakson jälkeen päästiin taas askel eteenpäin, täydelliseen harmoniaan on selvästi vielä matkaa. Jopa sen verran, että sitä on välillä oikeasti miettinyt, pitäisikö lauma jättää nyt jokisikin aikaa nykyiselleen ilman uusia tyyppejä. Justiina kun selvästi lämpenee hitaasti uusille näädille, ja vaikka Mitella rakastaa kunnon riehukavereita, se ei mielellään jaa ihmisiään uusien tyyppien kanssa. Toki oman haasteensa tässä toisi, että ensikeväänä ollaan toivottavasti ensimmäistä kertaa siinä tilanteessa, että jollain omista frettitytöistä on pennut, eli tulen mitä toivottavimmin viettämään hyvin paljon aiempaa enemmän aikaa pentujen kanssa. Mutta voihan toki aina olla, että Nutella synnyttää pelkkiä poikia.

Se on kuitenkin ollut iso ilo huomata, että Lysti ja Justiina saattavat jakaa nyt jo melkein minkä tahansa pedin kahdestaakin aina riippareista pyykkikoriin. Ja ne voivat nukkua yhdessä hyvinkin rennosti kippuralla toinen toistaan tyynynä käyttäen. Neitien leikit eivät kuitenkaan vieläkään mätsää hyvin keskenään, joten niissä touhuissa ne kyllä tukeutuvat yhä mieluummin muihin kavereihinsa. Mutta ihan niin mummo Justiina ei kuitenkaan ole, että Esteri riittäisi sille leikkikaveriksi - mutta onneksi Itsy tai Mitella on usein haastettavissa mukaan sopivan meneviin muttei liian raisuihin leikkeihin. Mitella kun osaa Justiinan kanssa leikkiessä jättää raisuimmat heitot ja painiotteet väliin.

Mitella & Nutella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti